Simone

 

Mijn naam is Simone van der Poel.

Drs. in de Kinder- & Jeugdpsychologie,

GZ-psycholoog 

Lid van het NIP

 

 

Achtergrond

Na jarenlange werkervaring in de kinder- en jeugdzorg, heb ik op 42 jarige leeftijd bewust gekozen voor een universitaire studie psychologie aan de Universiteit Leiden.

 

Hier heb ik in de lijn van mijn carrière gekozen voor de specialisatie Kinder- en Jeugdpsychologie. Dit heeft mij als persoon en als professional veel kennis en inzichten gebracht, die ik als zelfstandige Kinder- en Jeugdpsycholoog wil inzetten om het kind of de jongvolwassene te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Dit geheel word ondersteund door het gegeven dat ik zelf vier kinderen in verschillende leeftijdscategorieën heb, waardoor ik mij als ervaringsdeskundige goed kan inleven in de ouders/verzorgers en hen beter kan ondersteunen in de begeleiding en opvoeding van hun kind. 

 

 

Motivatie

Het werken met jonge kinderen, jongvolwassenen en hun ouders is mijn passie.

Dit doe ik dan ook met enthousiasme en betrokkenheid en brengt een grote gedrevenheid in mij teweeg om op professionele wijze een kwalitatieve bijdrage te leveren aan zowel de ontwikkeling als de opvoeding en de lichamelijke, psychische en/of sociale problemen die zich hierbij voor kunnen doen.